Купить глюкометр Акку-Чек АктивПереддіабетична форма та вже діагностований діабет спричиняють необхідність в щоденному контролі стану цукру в крові для того, щоб лікар міг призначати грамотне лікування на кожному етапі захворювання.

Контроль глюкози проводять глюкометрами – інноваційні портативні прилади, які діагностують результат через кілька секунд після введення краплі крові з тест-смужкою всередину.

Широкий асортимент даних товарів спричинив великий відсоток підробок.

SOVA.market безпосередньо працює з офіційними виробниками глюкометрів та аксесуарів до них з країн Америки, з Німеччини, Японії, Італії, Китаю, Тайвані, Кореї та інших країн.

Ми пропонуємо:

  • абсолютно фірмові, сертифіковані якісні товари;
  • офіційне гарантійне обслуговування.
  • найбільшу колекцію глюкометрів, тест-смужок, ланцетів, ланцетних пристроїв та іншого приладдя від виробників з кращою репутацією;
  • діапазон прийнятних ціни;
  • спеціалізовану консультацію за всіма групами товарів;
  • швидку доставку замовлення до будь-якого регіону Україні.

По співвідношенню «ціна – якість» та завдяки аналізу відгуків від клієнтів, наші експерти виділили глюкометри Аccu-Сhek Аctive та Аccu Сhek Рerforma (ROCHE, Німеччина) як найфункціональніші моделі.

купить глюкометр киевВони обидва виконані в ергономічному дизайні, обладнані USB роз’ємом для зв’язку пристрою з комп’ютером для перенесення щоденника пацієнта, оснащені «Будильником», мають пам’ять на 500 останніх вимірів і функцію прорахунку середніх показників за період 7, 14, 30 и 90 днів.

Функціональні відмінності глюкометрів складаються з принципів аналізу по крові: Аккучек Актив передбачає аналіз фотометричним способом, Акку Чек Перформа Нано - електрохімічнім. На Аккучек Актив та Акку Чек Перформа Нано ціна в SOVA.market приємно здівує українських споживачів.

Купити тест смужки до глюкометра виробники найчастіше пропонують великою партією та за оптовими цінами. Одна тест-смужка може бути використана один раз.

Важливо: не використовуйте тест-смужки після завершення їх рекомендованого терміну придатності. Прострочені смужки некоректно відображатимуть показники аналізу по крові.

Якщо Ви вирішили купити тест смужки до глюкометра, зверніть увагу на сумісність с Вашим пристроєм.
Для безболісного швидкого взяття крові пацієнта при аналізі глюкометрами Акку-Чек Актив та Акку-Чек Перформа Нано розроблені ланцети Аккучек Софтклікс. Ланцеты Аккучек Софтклікс розфасовані по 200 шт. для значної економії бюджету пацієнта.

На аксесуари та самі прилади Аккучек Актив та Акку Чек Перформа Нано ціна в SOVA.market представлена низька конкурентна.

Замовити той чи інший товар в SOVA.market Ви маєте змогу будь-яким з двох зручних варіантів: зателефонувавши нашим менеджерам за телефонами лінії маркету або на сайті, скориставшись віртуальною корзиною.

Ми пропонуємо по Києву доставку кур’єром або варіант особистого вивозу з офісу маркета. В міста Харківської, Львівської, Одеської, Івано-Франківської, Дніпропетровської та всіх інших областей України доставка здійснюється службами Нова Пошта та Укрпошта.