Контроль рівня глюкози проводять спеціальним пристроєм глюкометром, робота якого полягає в фіксації показника цукру при контактуванні крові пацієнта з тестовим полем смушки безпосередньо всередині приладу. Результат аналізу з’являється на РК екрані глюкометра через декілька секунд після введення смужки у тест-поле пристрою.

Для роботи глюкометра необхідно використовувати стерильні єдиноразові тест-смужки, які сумісні з конкретними моделями глюкометрів. Також для кожного виміру слід використовувати нові ланцети для отримання зразка крові пацієнта методом проколювання. Отже, тест-смужки та ланцети – досить витратна частина контролю рівня глюкози.

SOVA.market імпортує до України широке різноманіття якісних глюкометрів та матеріалів до них від лідируючих європейських та американських брендів.

Якість товарів, що реалізує SOVA.market на території України, гарантована завдяки:

  • 100% оригінальності продукції;
  • абсолютній сертифікації кожної одиниці техніки;
  • фірмовій гарантійній підтримці.

 

Ми пропонуємо:

  • різноманіття профільної продукції медичного призначення;
  • низькі демократичні ціни;
  • повноцінну консультацію наших менеджерів;
  • своєчасну доставку замовлення до будь-якого населеного пункту України.

ланцеты софткликсФахова оцінка моделей глюкометрів нашими експертами дозволили виділити моделі Аccu-Сhek Аctive та Аccu Сhek Рerforma як найфункціональніші пристрої. Німецький виробник ROCHE розробив ці прилади у ергономічному компактному дизайні, оснастив функціями візуального та звукового сигналу про час проведення аналізу, пам’яттю на 500 останніх результатів виміру, функцією визначення середніх показників по крові за 7, 14, 30 і 90 днів та обладнав USB роз’ємом для поширювання даних аналізу до ПК.

Глюкометр Аккучек Актив визначає стан крові фотометричним методом, Акку Чек Перформа Нано - завдяки електрохімічному аналізу. На Аккучек Актив та Акку Чек Перформа Нано ціна в онлайн-маркеті SOVA.market представлена низька конкурентна.

Якщо Вам необхідно купити тест смужки до глюкометра, обов’язково звертайте увагу на сумісність смужок з Вашим глюкометром. Виробники випускають смужки суворо під той чи інший прилад. Ця інформація вказана на упаковці з тест-смужками.

Купити тест смужки до глюкометра за вигідною ціною для переважної більшості моделей глюкометрів Ви можете в SOVA.market. Ми нагадуємо, що застосування смужок заборонено після закінчення їх терміну придатності.

Ланцети Аккучек Софтклікс – моделі, сумісні з глюкометрами Акку-Чек Актив та Акку-Чек Перформа Нано. Вони стерильні, сприяють безболісному взяттю крові завдяки тонкій голці. Ланцеты Аккучек Софтклікс реалізуються оптовою партією в 200 шт. для значної економії витрат пацієнта.

На хітові моделі глюкометрів на медичному ринку України - Аккучек Актив та Акку Чек Перформа Нано ціна в SOVA.market представлена нижчє рекомендованої.

Замовити продукцію в SOVA.market ми пропонуємо одним з двох зручних способів: за номером телефону маркету чи скориставшись віртуальною вітриною сайта.

Ми доставимо замовлені Вами товари по Києву, в Одесу, Львів, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Харків, Вінницю, Білу Церкву, Тернопіль, Івано-Франківськ та інші міста України якнайшвише.