Іноземні студенти ДНМУ вчаться опановувати українську кухню

Іноземні студенти ДНМУ вчаться опановувати українську кухню

Нещодавно журналістів 5 каналу запросили на майстер-клас з приготування українських страв для іноземних студентів ДНМУ, які навчаються у місті Кропивницькому.

- Мета заходу – привчити іноземних студентів до української кухні, тобто ознайомити їх і трохи долучати їх до наших українських традицій, - зазначає керівник міжнародного навчального центру Донецького національного медичного університету Ірина Озерна.

Під керівництвом Євгена Вакуленка, шеф-кухаря ресторану, студенти підготовчого відділення з Нігерії, Палестини та Єгипту навчилися готувати борщ та вареники.

Про враження самих студентів від місцевої кухні та такого цікавого способу адаптації в Україні детальніше розповідається у сюжеті 5 каналу.

Фото Олега Шрамка

04041718



Copyright © 2005 - 2016 Донецький національний медичний університет
Back to top